ANTALYA / AKSU - Aksu Anadolu Lisesi

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

EKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 25 milyon TL ödül ve 50 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ayrıntılı bilgi için : https://www.teknofest.org/tr/

Aksu İlçesi Okullar Arası Genç Kız- Genç Erkek Voleybol Turnuvası

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim dönemi hafta içi ve hafta sonu kurs programları aşağıdadır. Kurslara kayıtlı  olan öğrencilerimizin dikkatine.