ANTALYA / AKSU - Aksu Anadolu Lisesi

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.